Democrant nummer 2 van 2019 en meer...

 
From: "D66 Etten-Leur / Moerdijk" <mail@PROTECTED>
Subject: Democrant nummer 2 van 2019 en meer...
Date: March 17th 2019
     
DEMOCRANT D66 Etten-Leur Jaargang 25, nummer 2 17 maart 2019
 
 

 

Beste Democraten,

Nog maar een paar dagen tot de provinciale verkiezingen en die voor het waterschap. Daarmee begint Ron's voorzet in de maartse editie van de Democrant. De resultaten van vier jaren D66-inzet in het provinciebeleid worden belicht; positieve resultaten die van blijvende aard zijn.

Komende woensdag, DE dag van de verkiezingen wordt er nog actief geflyerd bij het station van Etten-Leur. Hoe meer mensen daar aanwezig zijn hoe beter. Sluit je, vóór je op de trein stapt nog een kwartiertje bij ons aan om mee te flyeren. Wij zijn er tussen zeven uur en half negen. In de ochtend dus. Meedoen!

's Avonds is er dan weer Vertel het D66 Etten-Leur, in De Linde. Inloop vanaf 19.00u. Alle details vind je in de Democrant.

Doe mee aan de Opschoonactie op 23 maart!
Uiteraard laten ook leden van D66 zich van hun schoonste kant zien en nemen we deel aan de actie van de gemeente Etten-Leur. Lees er alles over in de Democrant.

Een overzicht van data, van bijeenkomsten van raad en fractie ontbreken niet en hoe u de mensen van fractie en bestuur persoonlijk kunt bereiken is er ook in te vinden.

Klik hier om de Democrant te lezen...

Vriendelijke groet,
D66 Etten-Leur

 

 

Vertel het D66:

Wijkgebouw De Linde
Lambertusstraat 7
4872 XA Etten-Leur

Woensdag 20 maart 2019
Aanvang 19.00 uur
Einde ca. 22.00 uur
Persoonlijke ontmoetingen tot ca. 23.00 uur

 

 

Niet-leden van D66 Etten-Leur/Moerdijk kunnen zich afmelden voor de nieuwsbrief door hier te klikken.

 

 

Forward to a Friend
 
 
  • This mailing list is a private mailing list. There may be additional steps in order to join, and the List Owner controls who may leave the mailing list.
  • This mailing list is announce-only.

Informatie D66 Etten-Leur / Moerdijk

Privacy Policy:

Hier kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief van D66 Etten-Leur/Moerdijk. Afmelden kan via de link die u onder elke nieuwsbrief vindt. Persoonlijke informatie wordt niet aan derden ter beschikking gesteld, met welk doel dan ook.