Wat staat er in de nieuwe Democrant

 
From: "D66 West Brabant" <mail@PROTECTED>
Subject: Wat staat er in de nieuwe Democrant
Date: October 4th 2019
     
DEMOCRANT D66 Etten-Leur Jaargang 25, nummer 5 4 oktober 2019
 
 

 

Beste democraten,

Deze maand staan we aan de vooravond van de begrotingsbehandeling. Met spanning wachten we op de resultaten van het college, na de behandeling van de kadernota dit voorjaar. Een kadernota waar D66 Etten-Leur voor het eerst tegen heeft gestemd, voor zover ik kan nagaan in ieder geval de eerste keer sinds ik in de raad actief ben. Daar hadden we goede redenen voor, we vonden de keuzes die gemaakt werden mede na de aanpassingen die vanuit de coalitie kwamen niet solide genoeg en niet evenwichtig genoeg om te kunnen instemmen.
Aldus Ron Dujardin in de nieuwe Democrant.

Verder gaat Ron in op de mogelijke verkoop van de Van Goghkerk en de mogelijkheidin de toekomst raadsvergaderingen in het Stadskantoor te organiseren.Klimaatmeisje Greta en de stikstofduscussie krijgen uiteraard aandacht die ze in deze tijd verdienen.

Noteer 9 oktober!
Etten-Leurse lezers van de Democrant (dus niet alleen D66-leden) zijn op 9 oktober weer welkom in De Linde bij 'Vertel het D66 Etten-Leur. De agenda staat nu al online, in de Democrant.
Een verslag van de laatste bijeenkomst ontbreekt niet. Huisvesting van seizoensarbeiders was een van de onderwerpen. En wat vond jij van dat 'aanstootgevende beeldje'...?

De komende raadscyclus komt aan de orde. Steekwoorden: Guido Gezellelaan-Couperuslaan, Withofterrein, integriteitsschending, ambtelijke fractie-ondersteuning.

Noteer 9 november!
Landelijk D66-congres 110. Nog nooit zo'n congres bijgewoond? Deze keer vindt het zo'n beetje bij de buren plaats: Chassé-theater. Je zult verbaasd zijn hoe boeiend zo'n dag is. De mensen die je ontmoet; de sfeer! Doen dus.

Meer datums? Een compleet overzicht voor de komende tijd is ook te vinden in de Democrant.

Vriendelijke groet,
D66 Etten-Leur

 

 

Vertel het D66:

Wijkgebouw De Linde
Lambertusstraat 7
4872 XA Etten-Leur

Woensdag 9 oktober 2019
Inloop 19.00 uur
Aanvang 19.30u
Einde ca. 22.00 uur
Persoonlijke ontmoetingen tot ca. 23.00 uur

 

 

Niet-leden van D66 Etten-Leur/Moerdijk kunnen zich afmelden voor de nieuwsbrief door hier te klikken.

 

 

Forward to a Friend
 
 
  • This mailing list is a private mailing list. There may be additional steps in order to join, and the List Owner controls who may leave the mailing list.
  • This mailing list is announce-only.

Informatie D66 West Brabant

Privacy Policy:

Hier kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief van D66 Etten-Leur/Moerdijk. Afmelden kan via de link die u onder elke nieuwsbrief vindt. Persoonlijke informatie wordt niet aan derden ter beschikking gesteld, met welk doel dan ook.