Hoe staat het met de fusieplannen en meer...

 
From: "D66 West Brabant" <mail@PROTECTED>
Subject: Hoe staat het met de fusieplannen en meer...
Date: October 31st 2019
Eendje op bezoek bij een van de mooiste plekjes in Etten
     
NIEUWSBRIEF D66 Etten-Leur / Moerdijk Nummer 12, 2019 31 oktober 2019
 
 

 

 

Hoe staat het met de fusieplannen met Halderberge, Roosendaal en Rucphen?

 

Beste ,

Helemaal officieel is er weliswaar niet echt sprake van een fusie, maar voor het gemak gebruiken wij dat woord in dit verband ook maar.

Het gaat goed.
Natuurlijk waren er dingen die heel serieus onder de loep moesten worden genomen, zoals de financiën. Ook daar zijn we helemaal uitgekomen. Maar nu zijn we zo ver dat we een voorlopige datum voor de oprichtingsvergadering hebben: 19 januari 2020. Oprichten op 1 januari klinkt mooi, maar op die dag verwachten we weinig animo voor een oprichtings-AAV. En op 19 januari houdt de nieuwe afdeling dan meteen de nieuwjaarsborrel.

Voor het zo ver is moeten wij onze bijdrage aan de begroting van de nieuwe afdeling leveren. Die moet eerst nog door onze AAV goedgekeurd worden. Daarom houden we op 10 december nog een allerlaatste AAV voor Etten-Leur/Moerdijk. Dan kunnen we ook toelichten welke afspraken en voorstellen er nog meer zijn. Noteer 10 december en 19 januari dus vast in je agenda! Tijden en locaties maken we later nog bekend.

D66 Congres 110 in Breda -- zaterdag 9 november
Altijd prettig, zo'n congres als het ware om de hoek, nietwaar? We rekenen dan ook op een hoge opkomst :)
Er speelt namelijk nog iets. Het Landelijk Bestuur van D66 streeft er naar de financiële reserves van de afdelingen en het Landelijk Bureau met elkaar in evenwicht te gaan brengen. Als het congres daarmee instemt heeft dat voor de kas van onze afdeling een onevenredig nadelige consequenties. Anders gezegd: we moeten in verhouding wel erg veel geld afstaan. Dat is althans de mening van het bestuur.

Meer informatie over dit onderwerp is te vinden op de pagina Congresvoorstel duurzame partijfinanciën Vrijspelen dubbel aangehouden reserves.

Het bestuur van D66 Etten-Leur/Moerdijk raadt haar leden aan niet in te stemmen met dit congresvoorstel. Bijtijds aanwezig zijn bij de stemming is een aanrader.

Vriendelijke groet,
Algemeen Secretaris D66 Etten-Leur/Moerdijk,
Eva Laurijssens van Engelenhoven

 

 

 
De aanwezigheid van D66 is vaak subtiel maar altijd substantieel

.


Niet-leden kunnen zich voor deze nieuwsbrief afmelden door hier te klikken

 

Forward to a Friend
 
 
  • This mailing list is a private mailing list. There may be additional steps in order to join, and the List Owner controls who may leave the mailing list.
  • This mailing list is announce-only.

Informatie D66 West Brabant

Privacy Policy:

Hier kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief van D66 Etten-Leur/Moerdijk. Afmelden kan via de link die u onder elke nieuwsbrief vindt. Persoonlijke informatie wordt niet aan derden ter beschikking gesteld, met welk doel dan ook.