D66 Etten-Leur Democrant nummer 2, jaargang 26

 
From: "D66 Etten-Leur" <t-mailer@PROTECTED>
Subject: D66 Etten-Leur Democrant nummer 2, jaargang 26
Date: March 12th 2020
   
DEMOCRANT D66 Etten-LeurJaargang 26, nummer 212 maart 2020
 
 

 

Beste Democraten,

Onze D66-afdeling is opgegaan in het grotere verband van D66 West Brabant, maar de raadsfractie in de gemeente Etten-Leur zet haar activiteiten uiteraard onveranderd voort. En tot die activiteiten behoort ook De Democrant. Zojuist is editie 2 van De Democrant van de persen gerold en beschikbaar via deze link.

In de Voorzet gaat onze fractievoorzitter, Ron Dujardin, in op de actualiteit van wat inmiddels een pandemie blijkt te zijn: het Corona-virus. Inmiddels ook in Etten-Leur waargenomen. Verder uit hij zijn gepaste ergernis met betrekking tot onnodige stemmingmaker rond de huisvesting van arbeidsmigranten.

Voor de agenda:
Op 19 maart, da's over precies een week zijn fractie- en bestuursleden weer aanwezig in De Linde voor 'Vertel het D66 Etten-Leur'. De agenda is nu al te vinden in de Democrant. Maak kennis met het luisteren en doen van D66. Een verslag van de vorige sessie staat er ook bij.

Verder datums, van raadsvergaderingen en zo voort. Korte verslagen over activiteiten van fractieleden en suggesties voor de nabije toekomst.

Tot slot een overzicht van wie-is-wie bij onze afdeling van D66. De Democrant is daarmee ook nog een naslagwerk :)

Vriendelijke groet,
Eva Laurijssens van Engelenhoven,
(voorlopig) secretaris

 

 

Vertel het D66:

Wijkgebouw De Linde
Lambertusstraat 7
4872 XA Etten-Leur

Donderdag 19 maart 2020
Inloop 19.00 uur
Einde ca. 22.00 uur
Persoonlijke ontmoetingen tot ca. 23.00 uur

 

 

Niet-leden van D66 Etten-Leur/Moerdijk kunnen zich afmelden voor de nieuwsbrief door hier te klikken.

 

 

Forward to a Friend
 
  • This mailing list is a private mailing list. There may be additional steps in order to join, and the List Owner controls who may leave the mailing list.
  • This mailing list is announce-only.

Informatie D66 Etten-Leur

Privacy Policy:

Hier kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief van D66 Etten-Leur/Moerdijk. Afmelden kan via de link die u onder elke nieuwsbrief vindt. Persoonlijke informatie wordt niet aan derden ter beschikking gesteld, met welk doel dan ook.