Ontwerpkunde in de winter en Kantinegesprek

 
From: "De Koerier" <koerier@PROTECTED>
Subject: Ontwerpkunde in de winter en Kantinegesprek
Date: October 23rd 2017
 
|koerier|43 / 2017

Eindelijk: Ontwerpkunde in de wintermaanden

Het is gelukt om de serie cursusdagen over ‘Ontwerpkunde voor tuin en park’ in de wintermaanden te plannen. De periode die voor een aantal mensen rustiger is in activiteiten en de mogelijkheid biedt om er een studie naast te doen.  Daarnaast is deze tiendaagse cursus zo opgebouwd dat de deelnemers geen extra huiswerk meekrijgen en er enkel de tijdsduur van deze tien dagen wordt ingezet. Start is donderdag 23 november 2017, en met een kerstvakantie tussendoor eindigt de reeks op donderdag 15 februari 2018.
Voor ontwerpers, hoveniers en groenambtenaren, iedereen die enthousiast en beroepsmatig actief is met de buitenruimte groot of klein, privé of openbaar. Vraag meteen de informatiegids aan en lees waar u op kunt rekenen: info@PROTECTED.


 

Boeiende sprekers bij Kantinegesprek

Op woensdag 15 november 2017 vindt de nieuwe bijeenkomst plaats in Apeldoorn, centraal in het land gelegen, voor een aflevering van Het Kantinegesprek met boeiende sprekers en onderwerpen. Vakmensen uit heel Nederland komen hier op af, om elkaar te ontmoeten en nieuwe contacten te leggen, met als extra de boeiende sprekers van die avond:
Landschapsarchitect René van der Velde die werkt bij TU Delft, ontwerper Vincent Wittenberg van bureau Gewildgroei, Meneer Vermeer met zijn botanisch kabaret, onderzoeker en publicist Leo den Dulk en kunstenares Irene Droogleever Fortuyn. Misschien wordt een extra gast toegevoegd, of Michel Lafaille spreekt over de tentoonstelling ‘Nederlanders in Parijs’ (foto poster).
Geef u op voor deze gratis bijeenkomst, inclusief een kopje koffie, via info@PROTECTED. Het Kantinegesprek start om 19u30 en vindt plaats in het ACEC gebouw, Roggestraat 44 te Apeldoorn (naast het CODA Museum). Voor deelname aan het buffet om 18u00 voor 10 euro dient men zich ook op te geven.


 

 

 

DE ONTWERPTAFEL
VRIJDAG 3 NOVEMBER 2017
EEN ACTIEVE MANIER VAN ONTWIKKELING
info@PROTECTED
 
 
 
     
   
   
   
   
Forward to a Friend
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Informatie van |het ontwerpinstituut|

Privacy Policy:

Uw e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.