Actief... en Ontwerpkunde in de winter

 
From: "De Koerier" <koerier@PROTECTED>
Subject: Actief... en Ontwerpkunde in de winter
Date: October 30th 2017
 
|koerier|44 / 2017

Actief

Afgelopen week konden genodigden de geboorte beleven van een ontwerpbureau, bestaande uit een viertal ervaren ontwerpers die zich De Humane Ontwerpers noemen. Dat naar de missie van ons instituut, die u kunt nalezen op de website. De mens die zich thuis voelt in een ontworpen wereld waarin hij zichzelf herkent en respecteert. Deze ontwerpers leerden elkaar kennen tijdens de diverse cursussen en wilden samen verder.
Zo zijn er al aardig wat ontwerpen en producten geboren tijdens de opleidingen. Aanstaande decembermaand zullen voor de gemeente tien ontworpen bloemenborders worden aangelegd in het Sprengenpark in Apeldoorn die tijdens de lessen van Jacqueline van der Kloet tot stand kwamen.
De afgelopen twee zomers waren bij de Plantariumbeurs en de Tuin & Landschap Experience een groot aantal tuinen te zien, alweer ontworpen door cursisten van HOI. Voor Appeltern ligt een concept klaar voor de oude tuin, die weer actueel wordt als het nieuwe entreegebouw in 2018 open gaat en in Friesland is iemand actief met de fondsenwerving voor de Kruidentuin van de Toekomst in de Kruidhof (foto maquette ontwerp). Allemaal geboren bij |het ontwerp instituut|, door heel veel cursisten gemaakt en bedacht.


 

Eindelijk: Ontwerpkunde in de winter

Het is gelukt om de serie cursusdagen over ‘Ontwerpkunde voor tuin en park’ in de wintermaanden te plannen. De periode die voor een aantal mensen rustiger is in activiteiten en de mogelijkheid biedt om er een studie naast te doen. Daarnaast is deze tiendaagse zo opgebouwd dat de deelnemers geen extra huiswerk meekrijgen en er enkel de tijdsduur van deze tien dagen wordt ingezet. Start is donderdag 23 november 2017, en met een kerstvakantie tussendoor eindigt de reeks op donderdag 15 februari 2018.
Voor ontwerpers, hoveniers en groenambtenaren, iedereen die enthousiast en beroepsmatig actief is met de buitenruimte groot of klein, privé of openbaar. Vraag meteen de informatiegids aan en lees waar u op kunt rekenen: info@PROTECTED.


 

 

 

HET KANTINEGESPREK
WOENSDAG 15 NOVEMBER 2017
INFORMATIE & ONTMOETING
info@PROTECTED
 
 
 
     
   
   
   
   
Forward to a Friend
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Informatie van |het ontwerpinstituut|

Privacy Policy:

Uw e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.