Allerlaatste keer Ontwerpkunde en Kantinegesprek

 
From: "De Koerier" <koerier@PROTECTED>
Subject: Allerlaatste keer Ontwerpkunde en Kantinegesprek
Date: November 6th 2017
 
|koerier|45 / 2017

Allerlaatste keer Ontwerpkunde

Dit is het moment om deel te nemen aan de cursus ‘Ontwerpkunde voor tuin en park’.
Want Michel Lafaille zal voor de laatste keer deze lessen geven. Start is op donderdag 23 november aanstaande. Daarna stopt hij als docent. Tot nu hebben 193 cursisten deelgenomen aan de opleiding, een substantieel aantal, bestaande uit tuinontwerpers, ontwerpende hoveniers en gemeentelijke groenverantwoordelijken.
Deze tien donderdagen lopen gedurende de wintermaanden t/m donderdag 15 februari 2018, met een onderbreking tijdens de jaarwisseling. Ze vormen samen een opbouwende reeks die tot beter inzicht in de ontwerpaanpak leidt, een methodiek brengt en trefzekerheid in de beslissingen. Buiten de tien lesdagen is er geen studiebelasting, alle oefeningen gebeuren in ateliervorm tijdens de cursus. Deze laatste reeks kan voor u een reden zijn te beslissen mee te doen aan de cursus.
Wilt u alle praktische info, stuur een e-mail naar info@PROTECTED, waarop u de studiegids toegestuurd krijgt.


 

Kantinegesprek

Vooraleer bovenstaande van start gaat is er de aflevering van Het Kantinegesprek, ontmoetingsplaats van tuinontwerpend Nederland. Weer staan boeiende sprekers op het programma, die komen vertellen over hun activiteiten. Weer komen veel interessante collega’s om kennis mee te maken of te herbegroeten en diverse contacten te leggen. Een zinderende avond, leerzaam en genoeglijk of zoals onze taal het reeds zo mooi uitdrukte: ‘ter leering ende vermaeck’. Typisch ontwerpinstituut.
De sprekers: Landschapsarchitect René van der Velde over het digitaal indruk geven van de stedelijke perceptie in Amsterdam / Ontwerper Vincent Wittenberg van bureau Gewildgroei komt spreken over hun inspiratie van de ecokathedraal van LeRoy / Meneer Vermeer levert Botanisch Cabaret /  Leo den Dulk over zijn boek over Mien Ruys / Ruimtelijk kunstenares Irene Droogleever Fortuyn wil tuinmannen een stem geven (foto installatie) / Michel Lafaille toog via twee tentoonstellingen naar Parijs en Barbizon. Entree en eerste koffie gratis, wel opgeven via info@PROTECTED.


 

 

 

HET KANTINEGESPREK
WOENSDAG 15 NOVEMBER 2017
INFORMATIE & ONTMOETING
info@PROTECTED
 
 
 
     
   
   
   
   
Forward to a Friend
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Informatie van |het ontwerpinstituut|

Privacy Policy:

Uw e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.