Coaching van uw talent, Beplanting...

 
From: "De Koerier" <koerier@PROTECTED>
Subject: Coaching van uw talent, Beplanting...
Date: December 12th 2017
 
|koerier|50 / 2017

Coaching van uw talent

Speciaal voor diegene die het lastig vindt om tien dagen vrij te maken, maar toch een persoonlijke ontwikkeling wil inzetten, is er nu deze unieke mogelijkheid. Je bent in persoonlijk contact met je docent, 1 op 1, onder vier ogen.
Michel Lafaille heeft een kort intensief programma ontwikkeld, dat bij jou op kantoor en op samen gekozen tijden kan plaatsvinden. Op basis van een tiental eerdere ‘privé sessies’ heeft hij een methode ontwikkeld die efficiënt werkt. Door uit te gaan van jouw vroegere tuinontwerpen, wordt met de methodiek van het stappenplan geanalyseerd hoe jij effectiever tewerk had kunnen gaan en kom je samen met hem tot een ontwikkeling van jouw talent. Met verbazende inzichten en resultaten.

Deze persoonlijke coaching duurt in totaal 2,5 dag, welke intensief wordt benut. De eerste bijeenkomst wordt gebruikt als kennismaking. Je laat enkele ontwerpen zien en legt de achtergrond ervan uit en waarom je tot bepaalde beslissingen bent gekomen. Na deze presentatie wordt in overleg bepaald aan welke aspecten en onderdelen gewerkt zal worden en er wordt een werkagenda opgesteld. Aan de hand daarvan zal Michel Lafaille een lesprogramma uitwerken. Dat is de agenda voor de volgende twee dagen, ochtend en middag worden ingedeeld, met ongeveer een week rijpingstijd daar tussenin. De data zijn in overleg. Dagen met inspiratie en motiverende gesprekken. Waardoor je meteen al anders naar ruimte en omgeving zult kijken.

Neem contact op en bespreek je wens. Hou er rekening mee dat tussen de 1ste halve dag en de twee volle dagen telkens minimaal een week tijd moet zijn om alles uit te werken.


 

Beplanting

Beplantingsdeskundige Sanne Horn geeft vanaf woensdag 10 januari 2018 opnieuw een reeks cursusdagen onder de titel ‘Ontwerpen met Beplanting’. Voor het maken van een levensvatbaar beplantingsplan, zowel in een particuliere tuin als in de openbare ruimte, is verbeeldingskracht en kennis over beplanting en beheer nodig.
In deze 10-daagse cursus wordt gewerkt aan drie beplantingsplannen. Een verfijnd beplantingsplan voor een particuliere tuin, een meer kunstzinnig beplantingsplan voor een museumtuin en een praktisch beplantingsplan voor de openbare ruimte.
De eerste drie lessen bestaan uit theorie en uitleg, maar ook van diverse oefeningen die in groepjes worden gedaan, om zo de opgedane kennis meteen te toetsen. Daarnaast worden de opdrachten die de cursisten zullen maken gepresenteerd en wordt uitgelegd wat de bedoeling ervan is.
In les 4 t/m 9 wordt gewerkt aan de opdrachten, door de tussenstanden ervan aan elkaar te presenteren en ze samen te bespreken en bekritiseren. Hier telt het adagio: ‘van de fouten van een ander leert men het meest’.
Vraag de studiegids aan via info@PROTECTED en bestudeer het programma.


 

 

 

NOTEER ALVAST
WOENSDAG 14 FEBRUARI 2018
HET KANTINEGESPREK

 
 
 
     
   
   
   
   
Forward to a Friend
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Informatie van |het ontwerpinstituut|

Privacy Policy:

Uw e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.