Gelukkig 2018, coaching van talent en meer...

 
From: "De Koerier" <koerier@PROTECTED>
Subject: Gelukkig 2018, coaching van talent en meer...
Date: January 8th 2018
 
|koerier|1 / 2018

Gelukkig 2018

Allereerst wensen wij u een gelukkig 2018. Boeiende opdrachten, mooi werk, goede resultaten. Een nieuw begin, een nieuw ritme. Na het kerstfeest, de geboorte, de verbranding van het oude, het wegschieten van de boze geesten uit de lucht met het vuurwerk, het opruimen van de zolder, het afbreken van de kerstboom, het familiebezoek, de oliebollen en al die andere wereldse dingen, komt men deze dagen in een fase waarin men de poëzie even kwijt is. Erdoor gezakt, ja zo voelt het. Niets negatief, maar even onderuit, aards, de trage klei. Alsof poëzie hemels zou zijn? Of zou het door de kou komen dat de geest zich sluit en niet de lucht in wil om het hogere te zoeken, de verfijning, de verklarende details. Dat we teveel bezig zijn met verkleumde vingers en dikke sjaals, hoeden en petten. Het hoge water, het gegak der ganzen, het onbekende tussen het okerbruine riet. Toch poëzie?


 

Cursus beplanting later

Wegens omstandigheden zal de cursus van Sanne Horn, Ontwerpen met Beplanting, enkele weken later aanvangen. Gestart wordt op woensdag 14 februari 2018. Tien woensdagen lang zal Sanne Horn, geassisteerd door Angela Warmerdam, opnieuw haar kennis overbrengen op de cursisten.
Daarmee heeft u nog tijd te beslissen om mee te doen, want er zijn nog twee plaatsen beschikbaar voor deze opleiding. Vraag de studiebrochure aan via info@PROTECTED.
Deze tiendaagse opleiding is meer dan enkel het leren van eigenschappen van plantsoorten of het toepassen van bepaalde combinaties. De plantenkennis en het gevoel voor esthetica vormen de basis van elke ontwerper en beplantingsexpert, maar er is ook een groot deel van het werk waar weinig over gesproken wordt en dat het werkelijke onderscheid maakt bij beplantingsplannen.


 

Coaching van uw talent

Michel Lafaille heeft een kort intensief programma ontwikkeld, dat op tijden in overleg kan plaatsvinden. Door uit te gaan van jouw vroegere tuinontwerpen, wordt geanalyseerd hoe jij effectvoller tewerk kunt gaan en kom je samen met hem tot een ontwikkeling van jouw talent. Met verbazende inzichten en resultaten.
Een persoonlijke coaching van 2,5 dag. Je laat enkele ontwerpen zien en legt uit waarom je tot bepaalde beslissingen bent gekomen. Na deze presentatie wordt in overleg bepaald aan welke aspecten en onderdelen gewerkt wordt. Een speciaal lesprogramma wordt uitgewerkt. Dat is de agenda voor de volgende dagen, met ongeveer een week rijpingstijd tussenin. De data zijn in overleg. Vol met inspiratie en motiverende gesprekken. Waardoor je meteen anders naar ruimte kijkt.
Neem contact op en bespreek je wens: info@PROTECTED.


 

 

 

NOTEER ALVAST
WOENSDAG 14 FEBRUARI 2018
HET KANTINEGESPREK

 
 
 
     
   
   
   
   
Forward to a Friend
 
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Informatie van |het ontwerpinstituut|

Privacy Policy:

Uw e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.