Spreker Kantinegesprek en Onderzoek

 
From: "De Koerier" <koerier@PROTECTED>
Subject: Spreker Kantinegesprek en Onderzoek
Date: February 5th 2018
 
|koerier|5 / 2018
Spreker Kantinegesprek

Als u de website opent van Willemstein Hoveniers, staat er meteen een welkomstwoord:

Beste Duurzame Groenliefhebber,
Hierbij wil ik, Sjaak Willemstein (1964) mij graag voorstellen als één van de duurzaamste hoveniers van Nederland. In 1985 ben ik met het hoveniersbedrijf begonnen. Ik ben aangesloten bij de branche organisatie voor tuinontwerpers de OVTP, NL-Greenlabel, en Duurzaamheids- platform Waddinxveen, waardoor ik op de hoogte ben van de laatste ontwikkelingen.
Mijn uitgangspunt is een tuin te maken en te verzorgen met materialen die vrij in de natuur voorkomen. Daarnaast werk ik met duurzame materialen, zoals gebakken klinkers en inlands hout zoals eiken, kastanje en lariks. Door gebruik te maken van EM, effectieve micro- organismen, het hergebruik van regenwater in de tuin en inheemse beplanting, ontstaat er op een goede manier een duurzame en levende tuin, waar u jaren plezier van zult hebben.

Krachtig, eerlijk, open. Dat kenmerkt hem. Bij Het Kantinegesprek op woensdag 14 februari is hij een van de zes sprekers. Want actueel: hij won voor de tweede keer de prijs Duurzaamste hovenier van Nederland. Die twintig minuten gaan een probleem worden...
Schrijf als u erbij wilt zijn: info@PROTECTED  Onderzoek

De krant doet het, de televisie doet het, de politieke partijen doen het, uw supermarkt doet het, wij doen het. We willen graag van u weten wat uw interesse zou kunnen hebben op het gebied van uw ontwikkeling als vakbeoefenaar in de schaal van het tuinontwerp. Welke onderwerpen dragen daar uw belangstelling weg, die u nergens kunt terugvinden. Ze lijken u belangrijk, maar niets over te vinden. Daar kunnen wij als ontwerp instituut mee aan de slag om de juiste docenten bij te zoeken, een vorm aan te geven en een mogelijke cursus of training van op te stellen.
Stuurt u ons in het kort uw gedachte of behoefte via een aparte e-mail op info@PROTECTED.
Een persoonlijke reactie krijgt u sowieso. 
 

 

WINTERTIJD: CURSUSTIJD
ONTWERPEN MET BEPLANTING
Start woensdag 14 februari 2018

 
 
 
     
   
   
   
   
Forward to a Friend
 
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Informatie van |het ontwerpinstituut|

Privacy Policy:

Uw e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.