Deelname Creatief Ontwerpen, Ontwerperscafé en meer...

 
From: "De Koerier" <koerier@PROTECTED>
Subject: Deelname Creatief Ontwerpen, Ontwerperscafé en meer...
Date: March 7th 2018
 
|koerier|7 / 2018
Deelname Creatief Ontwerpen

Ook  creativiteit groei in de lente. Veel tuinontwerpers willen hun innerlijke stem volgen en hun artistiek vermogen vergroten door het creatieve meer aandacht te geven, maar dikwijls ontbreekt de tijd.
Michel Lafaille heeft goed geluisterd en is nagegaan hoe hij de kern van de cursus over het inzetten en ontwikkelen van je creativiteit kan samenvatten in een overzichtelijke tijd. Hij zal een laatste keer zijn cursus ‘Creatief Ontwerpen’ geven, net zoals nu ‘Ontwerpkunde ‘ eindigt.
U kunt uw kans slaan, want op dinsdag 1 mei 2018 start een vijfdaagse reeks van dinsdagen waarin hij een laatste maal zijn inzichten en ervaringen zal doceren, verwerkt in een proces waar iedere deelnemers zichzelf in voelt groeien. Want dat is hetgeen alle vorige deelnemers opmerken na de cursus: je ontdekt meer van je eigen talent en capaciteit.
Jezelf ontwikkelen tot anders denken, is dus het hoofdthema waarmee meteen gestart wordt. Inspiratie vinden / De compositie van de ruimte / Anders denken / De tuin is een uitdrukking van schoonheid zijn de andere kernen. Daarnaast is een excursie naar het mysterieuze museum Insel Hombroich voorzien, waar kunst en natuur met elkaar spreken.
Vraag de studiegids aan via info@PROTECTED en reageer. Finale keer.  Ontwerperscafé

Nieuws, welk we graag doorgeven, van onze collega’s van de OVTP. Op donderdag 22 maart aanstaande zal het eerste OVTP-Ontwerperscafé plaatsvinden. Een beproefde formule en de gelegenheid voor een gezellige en ontspannen ontmoeting met collega-ontwerpers.
Over elkaars ervaringen binnen het mooie vakgebied spreken, naar elkaars ontwerpen kijken en de ontwerpkeuzes aan een nader onderzoek onderwerpen. Ook vraagstukken over bedrijfsvoering, opdrachtgever-issues en uitdagingen in een ontwerp komen aan bod.
Een geschikt moment om te sparren. De locatie hangt af van het aantal belangstellenden, maar zal naar alle waarschijnlijkheid in Lisse of Vogelenzang zijn.
Voorop staat dat iedereen van harte welkom is, ook (nog-)niet-leden, dus zegt het voort. Aanmelden kan via info@PROTECTED. 
 

 
 

 

Paleis Het Loo vernieuwt
volg de ontwikkelingen in Apeldoorn

 
 
 
     
   
   
   
   
Forward to a Friend
 
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Informatie van |het ontwerpinstituut|

Privacy Policy:

Uw e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.