De Koerier Message

 
From: "De Koerier" <koerier@PROTECTED>
Subject: De Koerier Message
Date: June 6th 2018
 
|koerier|10 / 2018
Proficiat

Van harte gefeliciteerd alle ontwerpers die betrokken zijn bij de editie 2018 van het Appeltern Tuinenfestival. Het thema waarop de tuinen geïnspireerd zijn is een levend mens en kunstenaar: Herman van Veen. Geweldig dus dat die hoogst persoonlijk het festival kwam openen en als eerste betrad. Hij nam daarna uitgebreid de tijd om alle tuinen te bekijken en te spreken met de afzonderlijke ontwerpers, voor wie het meteen een ferme oefening in presenteren werd.

De tuinen zijn het ganse seizoen te zien tot het park eind november sluit. Ook zijn de acht tuinen van editie 2017 nog in volle glorie aanwezig.



  Verlangen naar tuin

Vanaf 15 juni is het nieuwe boek van Michel Lafaille in de boekhandel te vinden: Verlangen naar tuin. Maar bijzonder voor ons is dat in dit boek de essentie van zijn diverse cursussen ’Ontwerpkunde’ en ‘Creatief Ontwerpen’ in is opgenomen. Prettig om te herlezen voor de cursisten en boeiend voor diegenen die het gemist hebben.
In het boek zijn meer dan 90 foto’s van hem opgenomen, van tuinen en parken uit heel Europa.

U kunt het boek ook bij ons bestellen. Dan ontvangt u het getekend thuis bezorgd, voor het bedrag van 42 euro (inclusief 7 euro verzendkosten). Stuur ons een e-mail met uw naam en juiste postadres.



 
  Kantinegesprek

Door omstandigheden van positieve aard hebben we het Kantinegesprek dat deze maand gepland stond moeten doorschuiven naar woensdag 19 september 2018. Het programma zal voor een deel intakt blijven en voor een deel worden geactualiseerd. In ieder geval is Meneer Vermeer van de partij en zal Günther de Rooy vertellen over de ontwerpopgave die hem tot de winnaar van Tuin van het Jaar heeft geleid.

Wij wensen u een prettige zomer en een mooie vakantieperiode en zijn midden augustus weer paraat.



 
 

 

HET KANTINEGESPREK
19 SEPTEMBER 2018
ACEC APELDOORN

 
 
 
   
   
   
   
   
Forward to a Friend
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Informatie van |het ontwerpinstituut|

Privacy Policy:

Uw e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.