Onverdroten...

 
From: "T-Nederland" <mail@PROTECTED>
Subject: Onverdroten...
Date: June 5th 2020

 
T-Breda...
wordt weer T-Etten...

T-Etten nieuwsbrief nummer 8, 2020

5 juni 2020

 

Onverdroten!

Mooi woord nietwaar? Onverdroten. 'Niet ontmoedigd; ijverig, volhardend', zegt Meneer Van Dale erover. Vanavond nog niet op de traditionale manier naar SamSam, maar weer via je eigen beeldscherm en een verbinding met het mooie Etten, waar E&E resideren. Ook wel een mooi woord eigenlijk.

Vanaf een uur of zeven zijn we er weer. In de start zelfs als T-Mobiel, want we brengen ook Emma's zoon naar zijn weekendje-weg. Verbind dus niet te laat, een mobiele T-Ervaring is natuurlijk nooit weg...

Je bent vanavond vanaf een uur of zeven weer welkom bij T-Etten. Gaat heel simpel. Klik op de link hieronder en MS Teams wordt geopend met de juiste verbinding. Geen Teams op je systeem? Dan wordt dat gewoon even geinstalleerd.

Klik hier om te verbinden met T-Etten!

T-Etten?
Jazeker. Ettten als in Etten-Leur, de plaats waar Emma en Eva wonen. Vanuit hun woonkamer worden de vensters geopend waarmee je een beeld- en geluidverbinding krijgt. Met zun allen, inderdaad.

Een doorsnee systeem, laptop of tablet zal in de meeste gevallen prima functioneren. Zelfs de meeste slimme telefoons kunnen het.

Moet je daarvoor van alles installeren? Nee, vrijwel zeker niet. Vanaf een uur of zeven - ja, nog ff wachten dus - klik je op deze link. Je kijgt de suggestie om Teams op je systeem te installeren (wat op zich geen heisa is), maar in de meeste browsers kun je ook direct naar T-Etten gaan.

De rest zou vanzelf moeten gaan.
Zorg wel dat je camera en microfoon openstaan, okee?

Tot straks!

Hartelijks,
Emma & Eva
T-Etten

Je ontvangt deze nieuwbrief omdat je je hebt geabonneerd via de website van T-Amersfoort.
Je ontvangt de nieuwsbrief op het adres example@PROTECTED. Afmelden voor de nieuwsbrief kan door hier te klikken.

Forward to a Friend
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Verzendlijst (forum)leden T-Nederland.

Privacy Policy:

Persoonlijke gegevens worden niet aan derden beschikbaar gesteld.