T-Etten vanavond EN T-Breda SE op woensdag!

 
From: "T-Nederland" <mail@PROTECTED>
Subject: T-Etten vanavond EN T-Breda SE op woensdag!
Date: July 17th 2020

 
T-Etten vanavond EN
T-Breda SE op woensdag!

T-Nederland nieuwsbrief nummer 10, 2020

17 juli 2020

 

T-Breda SE...? Wasda?

Nou, dat vertellen we zo dadelijk. Eerst even over vanavond.
Of het ooit echt gaat wennen weten we niet, maar vanavond gaan we weer on-line. Vanaf een uur of zeven vind je ons weer op t-nl.nl/tetten. Langzamerhand een soort van vertrouwd...

Maar dan: T-Breda SE
Om te beginnen begeleiden E&E ook mensen in een besloten groep, in Breda. Mensen zoals wij, transmannen, transvrouwen en transandersen, die via het COC naar ons komen. Ook zij missen de avonden waarop we bijeen kwamen. Niet in een café, maar een beetje privé in een wijkgebouw.
Afgelopen woensdag hadden we weer een virtuele bijeenkomst en vier mensen uit die besloten groep gaven glashelder aan dat zij er genoeg van hadden. Zij wilden weer gewoon bijeen komen, fysiek.
En als dat dan moest, dan maar in het openbaar. De eerste stapjes in onze wereld zijn ze eigenlijk al wel voorbij. Vinden wij ook en we kwamen tot een afspraak:

Woensdagavond, 22 juli, op het terras van Café SamSam in Breda.

Tien minuten lopen vanaf Breda CS en voldoende parkeerruimte in de omgeving. En - niet onbelangrijk - die mensen uit de besloten groep zien er eigenlijk wel een beetje naar uit om ook jullie te ontmoeten en te leren kennen! Jij bent dus ook gewoon van harte welkom!

Het enige dat nog roet in het eten zou kunnen strooien is het weer. Niet elk buitje is fataal, want het hele terras gaat zo'n beetje schuil onder enorme horeca-parasols, maar als het écht misgaat laten we dat ook via het forum weten. Kijk dus voor je vertrekt nog even op dit forumtopic.

Tot slot: de meetup waarover we berichtten wordt waarschijnlijk meetups. Meervoud, ja. Vermoedelijk zowel nabij Hoorn als in Arnhem. Meer nieuws volgt spoedig! Voor tips over dat onderwerp zijn we nog steeds bereikbaar op meetup@PROTECTED.

Hartelijks,
Emma & Eva
T-Etten en T-Breda Special Edition

Je ontvangt deze nieuwbrief omdat je je hebt geabonneerd via de website van T-Amersfoort.
Je ontvangt de nieuwsbrief op het adres example@PROTECTED. Afmelden voor de nieuwsbrief kan door hier te klikken.

Forward to a Friend
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Verzendlijst (forum)leden T-Nederland.

Privacy Policy:

Persoonlijke gegevens worden niet aan derden beschikbaar gesteld.