Vertel het de fractie en Democrant 3

 
From: "D66 Etten-Leur" <t-mailer@PROTECTED>
Subject: Vertel het de fractie en Democrant 3
Date: June 15th 2020
   
DEMOCRANT D66 Etten-LeurJaargang 26, nummer 315 juni 2020
 
 

 

Beste Democraten,

Corona werkt nogal eens ontregelend, maar mensen blijken zich soms wonderlijk goed te kunnen aanpassen. Techniek speelt daarbij een belangrijke rol, maar enthousiaste en gemotiveerde inzet blijven onmisbaar. En dat hebben we!

Komende donderdagavond is er weer 'Vertel het de fractie'. Dit keer natuurlijk niet in De Linde, maar via je eigen beeldscherm. Wil je graag deelnemen en desgewenst ook meedenken en meespreken, laar dit dan even weten via een mailtje aan ron.dujardin@PROTECTED. Je ontvangt dan een link naar de virtuele bijeenkomst. Donderdag 18 juni, vanaf 19.30 uur.

Hierbij ook de - iets vertraagde - Democrant nummer 3 van dit jaar. In De Voorzet geeft Ron Dujardin een beeld van de omstandigheden waaronder raadsleden nu hun werk doen.
Artikelen van de hand van Carola Groenen en Pieter Freijee geven in deze editie extra cachet aan de Democrant.

De Gemeenteraadsverkiezingen werpen hun schaduw vooruit. Ze vragen meer aandacht in de voorbereiding dan de landelijke verkiezingen in het voorjaar van 2021.

Verder datums, van raadsvergaderingen en zo voort. Korte verslagen over activiteiten van fractieleden en suggesties voor de nabije toekomst.

Tot slot een overzicht van wie-is-wie bij onze afdeling van D66. De Democrant is daarmee ook nog een naslagwerk :)

Vriendelijke groet,
Eva Laurijssens van Engelenhoven,
(voorlopig) secretaris

 

 
 
 

 

Niet-leden van D66 Etten-Leur/Moerdijk kunnen zich afmelden voor de nieuwsbrief door hier te klikken.

 

 

Forward to a Friend
 
  • This mailing list is a private mailing list. There may be additional steps in order to join, and the List Owner controls who may leave the mailing list.
  • This mailing list is announce-only.

Informatie D66 Etten-Leur

Privacy Policy:

Hier kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief van D66 Etten-Leur/Moerdijk. Afmelden kan via de link die u onder elke nieuwsbrief vindt. Persoonlijke informatie wordt niet aan derden ter beschikking gesteld, met welk doel dan ook.